Глутенова непоносимост – следобедна закуска с грис и пролетна манджичка с коприва

disk7
Play
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Remaining Time -0:00
Stream TypeLIVE
Loaded: 0%
Progress: 0%
0:00
Fullscreen
00:00
Mute
Playback Rate
    1
    Subtitles
    • subtitles off
    Captions
    • captions off
    Chapters
    • Chapters
    The video could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

    В този епизод на “Кухнята на  Звездев” Д-р Антонова ще обърне внимание на глутеновата непоносимост и ще ви покаже как да приготвите следобедна закуска с грис и пролетна манджичка с коприва.

    Написано от

    Д-р Антоанета Антонова

    Д-р Антоанета Антонова е зам.-председател на Националното сдружение на педиатрите специалисти от извънболнинната помощ и работи като специалист педиатър в XXII диагностично-консултати- вен център в София и „Медицински център за детска неврохабилитация"